SON DAKİKA



Haber > Spor > Mandıralı istemiş!

Mandıralı istemiş!

11 Şubat 2016 Perşembe - 17:22




Muharrem Usta’nın bundan bir süre önce sosyal medya hesabı üzerinden taraftarlara sorduğu sorunun perde arkası ortaya çıktı.





Başkan Muharrem Usta’nın bundan bir süre önce sosyal medya hesabı üzerinden, “Carl Medjani ve Jose Bosingwa’nın geri gelmesini ister misiniz? Ya da en çok hangisini istersiniz?” şeklinde taraftarlara sorduğu sorunun perde arkası ortaya çıktı. SporYorum'un haberine göre; Teknik Direktör Hami Mandıralı’nın, takımdaki eksik yönleri görünce özellikle lider özellikli futbolcuya ihtiyaç duyduğunu Başkan Usta’ya ilettiği ve, “Jose Bosinggwa’nın da, Carl Medjani’nin de geri dönmesini isterim” dediği kaydedildi.

BOSİNGWA ÖZVERİDE BULUNDU

Hami Mandıralı’nın ayrıca, “Jose Bosingwa karakter olarak çok iyi bir isim ve takım arkadaşları da onu çok seviyordu. Gelirse katkısı büyük olur” diye de görüşlerini pekiştirdiği dile getirildi. Bunun üzerine Başkan Muharrem Usta’nın öncelikli Bosingwa olmak üzere Medjani’yi de yeniden takıma döndürmeye çalıştığı ifade edildi. Bosingwa’nın ekonomik açıdan özveride bulunarak geri döndüğü, buna karşılık Medjani’nin, çeşitli nedenler öne sürerek dönmek istemediği vurgulandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap