SON DAKİKA



Haber > Spor > Marin de mi ayrılıyor?

Marin de mi ayrılıyor?

26 Kasım 2015 Perşembe - 15:55




Trabzonspor’un sezon başında Chelsea’dan 4 milyon Euro’ya satın alma opsiyonlu kiralık olarak kadrosuna kattığı Marko Marin’in de ayrılmak için fırsat





Marko Marin fırsat kolluyormuş… SporYorum’un haberine göre, Ekonomik kriz nedeniyle yönetimin ödeme yapamaması tüm futbolcular gibi Marin’in de moral motivasyonunun yerle bir olmasına sebep olurken, son olarak geçen hafta Aykut Demir tarafından saldırıya uğraması ve idmanı terk etmesiyle birlikte aslında ipleri koparma noktasına geldiği dile getirildi.

ANLAŞIRSA GİDECEK

Marko Marin’in, geçen haftaki Gençlerbirliği maçında oynamasına rağmen hiç verimli olamamasında moral bozukluğunun önemli rol oynadığına dikkat çekildi. Bu oyuncunun, Bordo-Mavili kulüpten ayrılmak istediği ve bu nedenle de sakatlığını Almanya’daki doktoruna göstereceğini bahane ederek ülkesine gittiği ve burada bazı kulüplerle görüşme yapacağı ileri sürüldü. Marin’in, anlaşabileceği bir kulüp bulması halinde devre arasında yolları ayıracağına işaret edildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap