SON DAKİKA



Haber > Spor > Medjani'nin yanına kar kalmayacak

Medjani'nin yanına kar kalmayacak

25 Kasım 2015 Çarşamba - 05:48




Trabzonspor’da Bosingwa ve Constant’tan sonra ekonomik sorunlar nedeniyle Medjani de sözleşmesini feshederken Bordo-Mavililer FIFA’ya gidecek.





Trabzonspor bir oyuncu ile daha yollarını resmen ayırdı. Bordo-Mavili takımda geçtiğimiz günlerde parasının ödenmemesi halinde sözleşmesini feshedeceğini bildiren Medjani’nin asıl amacının sözleşmesini yüzde 100 zamla uzatmak olduğu ortaya çıkmış ve bu durumu son kez konuşmak için Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Trabzon’a gelmesi beklenmişti. Dün Trabzon’a gelen Hacıosmanoğlu, oyuncunun taleplerini kabul etmedi ve Medjani, sözleşmesini tek taraflı feshetti. Bordo-Mavili kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Kulübümüz futbolcusu Carl Medjani haksız fesih yapmasına rağmen bir haftadır kulübümüz ile mevcut sözleşmesinin yüzde 100 zamla artırılarak uzatma talebinde bulunmuştur. Bu talep kulüp menfaatlerine aykırı görüldüğünden kabul edilmemiştir. Kulübümüz haksız fesih nedeniyle uğradığı ve uğrayacağı zararları tazmin etmek için FIFA’ya başvurarak, tüm yasal haklarını kullanacaktır.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap