SON DAKİKA



Haber > Spor > Mehmet Ekici’ye milli davet

Mehmet Ekici’ye milli davet

07 Kasım 2014 Cuma - 19:24




A Milli Takım'ın İstanbul'da 12 Kasım'da Brezilya ve 16 Kasım'da Kazakistan ile oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosu açıklandı.





A Milli Takım'ın İstanbul'da 12 Kasım'da Brezilya ve 16 Kasım'da Kazakistan ile oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosu açıklandı. Aday kadroya Trabzonspor'dan Mehmet Ekici davet edildi. A Milli Takım, maçlar için 9 Kasım Pazar günü saat 19.00'da Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanacak. Ay-Yıldızlılar, müsabakalar öncesi tüm antrenmanlarını bu tesiste gerçekleştirecek. İşte Millilerimizin aday kadrosu; Kaleciler: Volkan Demirel, Volkan Babacan, Harun Tekin. Savunma: Tarık Çamdal, Gökhan Gönül, Kaan Ayhan, Serdar Aziz, Bekir İrtegün, Semih Kaya, Caner Erkin, İsmail Köybaşı. Orta Saha: Hamit Altıntop, Mehmet Ekici, Selçuk İnan, Bilal Kısa, Oğuzhan Özyakup, Alper Potuk, Mehmet Topal, Ozan Tufan. Hücum: Adem Büyük, Volkan Şen, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Arda Turan, Umut Bulut, Mevlüt Erdinç, Mustafa Pektemek, Burak Yılmaz.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap