SON DAKİKA



Haber > Spor > Milli takım Yusuf Yazıcı'yı yok saydı!

Milli takım Yusuf Yazıcı'yı yok saydı!

29 Mart 2022 Salı - 12:46




A Milli Takımın Trabzonlu oyuncular bakış açısı şaşırttı...





Trabzonspor’dan rekor bedelle Lille’e transfer olan Yusuf Yazıcı sezon başında Rus Lig ekiplerinden CSKA Moskova’ya kiralık gönderilmişti. Yusuf Yazıcı burada müthiş bir performans ortaya koyarken Trabzonlu oyuncu 4 maçta 6 gol 2 assitle oynadı.

CSKA Moskova'da forma giyen Yusuf Yazıcı, bu başarısının ödülünü Rusya Premier Lig'de şubat ve mart aylarının en iyi oyuncusu seçilerek aldı.

Ancak Yazıcı’nın bu başarısı A Milli Takım tarafından görülmemesi şaşkınlık yarattı. 

YAZICI YOK SAYILDI

Daha önce Getafe oyuncusu Enes Ünal, Atalanta oyuncusu Merih Demiral, İnter oyuncusu Hakan Çalhanoğlu, Marsilyalı Cengiz’in attığı gol ve asistlerini paylaşan A Milli Takım, Yusuf Yazıcı’nın 6 gol 2 asistlik performansını görmezden gelmesi dikkatlerden kaçmadı.


Yaşanan bu durum akıllara Fatih Tekke ve Gökdeniz'in yaşadığı sorunları getirdi. 2 oyuncu da büyük başarılar yakalamış ancak yok denecek kadar ses getirmişti.

Milli takımın paylaşımlarında Enes ve Merih haftanın oyuncusu seçildiği Hakan'ın asist yapmış Cengiz'in de gol attığı görülüyor.

TRABZONSPORLU OYUNCULARDAN SADECE ÇAKIR

Öte yandan milli takımda dönemlerinin en formda oyuncularından Dorukhan ve Abdülkadir'in süre bulmakta zorluk yaşaması da tepkiyle karşılandı. Açık ara puan farkıyla lider olan Trabzonspor'dan sadece kaleci Uğurcan Çakır 90 dakika süre aldı. Dorukhan ve Yusuf Yazıcı sadece 10 dakika süre alırken bu oyunculardan Yusuf Yazıcı'nın 3-5-2'nin sol kenarında oynaması ilginç bir tercih olarak yorumlandı. Bu hamle Kuntz'un Yazıcı'yı hiç izlemediği yönünde yorumlandı.

(Kaynak 61saat)




Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap