SON DAKİKA



Haber > Spor > Milliler veda etti!

Milliler veda etti!

24 Mart 2022 Perşembe - 21:20




A Milli Takım'ımız, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off yarı finalinde Portekiz ile kozlarını paylaştı. Dragao Stadyumu'nda oynanan zorlu mücadeleden 3-1 mağlup ayrılan ay-yıldızlılar, Dünya Kupası hayallerine veda etti. Portekiz'e galibiyeti getiren golleri Otavio, Diogo Jota ve Nunez kaydetti. Türkiye'nin tek golü Burak Yılmaz'dan geldi.





2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off yarı finalinde A Milli Takım'ımız deplasmanda Portekiz ile karşı karşıya geldi. Dragao Stadyumu'nda oynanan mücadelede Alman hakem Daniel Siebert düdük çaldı.

Kritik müsabakadan 3-1 mağlup ayrılan ay-yıldızlılar, Katar'da düzenlenecek Dünya Kupası hayallerine veda etti.

Portekiz'e galibiyeti getiren golleri Otavio, Diogo Jota ve Nunez kaydetti. Türkiye'nin tek golü Burak Yılmaz'dan geldi.

PENALTI KAÇIRDIK!

A Milli Takım'ımız, Portekiz karşısında ayağına kadar gelen fırsatı geri çevirdi. VAR kararıyla penaltı kazanan ay-yıldızlılarda 85. dakikada topun başına geçen Burak Yılmaz yaptığı vuruşta topu dışarı gönderdi.

Beğendim
2
Sevdim
3
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap