SON DAKİKA



Haber > Spor > MUAY-THAI'ye Trabzon damgası

MUAY-THAI'ye Trabzon damgası

21 Şubat 2014 Cuma - 09:26




Karadeniz Şampiyonası’nda fırtına gibi esen muay-thaiciler çıtayı yükseltti. Çok çekişmeli geçen mücadeleler sonrası şampiyonluk kürsüsüne çıkan sporc





Muay Thai Karadeniz Şampiyonası’nda Trabzon fırtınası esti. Şampiyonaya büyükler, gençler, yıldızlar ve minikler kategorilerinde 60 sporcuyla katılan Trabzon, tüm branşlarda büyük başarılara imza attı. Muay Thai İl Temsilcisi ve Trabzon Belediyespor Antrenörü Mustafa Durmuşoğlu, Karadeniz Şampiyonası’nda hedefledikleri başarıyı yakaladıklarını belirterek, "Sporcularımız ellerinden geleni yaptılar. Birinci ve ikinci olan sporcularımız Antalya’da yapılacak Türkiye Şampiyonası’nda mücadele edecekler. Kendilerinden aynı başarıları bekliyoruz" dedi. Durmuşoğlu, kendilerine destek veren Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve Gençlik Hizmetleri İl Müdür Vekili Birdan Öztürk’e de teşekür etti.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap