SON DAKİKA



Haber > Spor > Muharrem Usta resmen adaylığını açıkladı

Muharrem Usta resmen adaylığını açıkladı

20 Kasım 2015 Cuma - 16:13




Trabzonspor’da çoğunluk sağlanamadığı takdirde 5-6 Aralıkta yapılacak olan seçimli Genel Kurul için başvurular devam ediyor.





Resmen başvurdu... Bordo-Mavililerde başvuruların bitimine saatler kala Muharrem Usta’da resmen adaylık başvurusunda bulundu. Usta’nın adaylık dilekçesini yönetiminde bulunduğu ifade edilen 1461 Trabzon’un eski Başkanı Suat Şen verdi. Adaylık dilekçesinin verilmesi sırasında konuşan Divan Başkanı Ali Sürmen, ““21-22 Kasım’da çoğunluk aranan 5-6 Aralık’ta 2015’de yapılacak olan kongremizin, 3. Adayı da müracaat etmiş oldu. Camiaya hayırlı olmasını diliyoruz. Bizim camiamızın bazı olumsuz gelişmelerden etkilenmemesini özellikle öneriyoruz. 5-6 Aralık 2015 günü yapılacak olan seçimli genel kurulumuz, bayram havasında geçecektir. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Yalnız oraya üye dışında kimsenin alınmayacağını bilinmesini istiyorum. Şölen havasında geçecektir. Bundan herkes emin olsun. Özellikle bayanlardan rica ediyorum. Böyle bir şölenin kaçırmalarını tavsiye etmem…” dedi. Usta’nın yönetiminde ise, “Ziya Yılmaz, Mustafa Aydın, Ali Rıza Egemen, Gencağa Meriç, Suat Şen, Ahmet Çubukçu;” isimlerinin bulunduğu öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap