SON DAKİKA



Haber > Spor > N'Doye: Gollerim yakında!

N'Doye: Gollerim yakında!

06 Ekim 2015 Salı - 07:19




Bordo-Mavili formayla henüz golle buluşamayan Dame N'Doye, ilerleyen haftalarda performansının daha da artacağına emin.





N'Doye'den açıklamalar... Trabzonspor’a yeni sezon öncesinde İngiliz temsilcisi Hull City’den transfer edilen Dame N’Doye; Bordo-Mavili formayla çıktığı 7 Süper Lig mücadelesinde de rakip fileleri havalandıramayarak hayal kırıklığı yaratmıştı.

Son olarak geçen hafta Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynanan maçta Konyaspor’a karşı ilk 11’de sahaya çıkan Senegalli yıldız, yakaladığı birçok pozisyondan sonuç çıkaramayarak hem teknik ekibi hem de kulüp taraftarlarını üzmüştü. Bu durumla ilgili suskunluğunu bozan 30 yaşındaki futbolcu, yeni bir takıma geldiği ve bambaşka bir ortamla karşılaştığı için Bordo-Mavililer’e alışmasının biraz zaman alacağını belirtti.

‘Beklentilerin farkındayım’

Konuyla ilgili olarak basın mensuplarına açıklamalarda bulunan N’Doye, “Herkesin benden büyük beklentileri olduğunun farkındayım. Ben de istediğim performansı sergileyemediğimi biliyorum. Gol atamamak beni de demoralize ediyor. Ancak zamanla form grafiğimin yükseleceğine eminim. Bu konuda bana güvenilmesini istiyorum. Elimden geleni yapıp en kısa sürede gollerimi sıralamayı hedefliyorum” ifadelerini kullandı.

Hull City’de 5 gol atmıştı

30 yaşındaki futbolcu, geçen sezon ara transfer döneminde Rusya Premier Lig ekibi Lokomotiv Moskova’dan 4 milyon Euro karşılığında Hull City’ye transfer olmuştu. Senegalli oyuncu, Ada ekibiyle 15 maçta 5 gol ve 1 asistlik performans sergilemiş ve sezon sonunda da 3 milyon 150 bin Euro’ya Trabzon’a katılmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap