SON DAKİKA



Haber > Spor > Ne yaptın Hekimoğlu!

Ne yaptın Hekimoğlu!

09 Şubat 2015 Pazartesi - 11:19




Trabzon boksunun yükselen yıldızları Onur Arslan, Batuhan Kılıç ve Vural Nuhoğlu elde ettikleri 3 altın madalya ile şampiyonaya damga vurdular.





Trabzon'da düzenlenen Türkiye Genç Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası, final müsabakalarıyla tamamlandı. 19 Mayıs Spor Salonu'nda, 67 ilden 439 sporcunun katılımıyla başlayan ve 6 gündür devam eden şampiyonanın son gününde finale kalan sporcular mücadele etti. Finallere damga vuran Hekimoğlu Boks Onur Arslan, Batuhan Kılıç ve Vural Nuhoğlu ile 3 altın madalyanın sahibi oldu. Onur Arslan 61 kiloda, Batuhan Kılıç 75 kiloda, Vural Nuhoğlu ise +91 kiloda (ağır sıklet) Türkiye şampiyonluğuna ulaşarak Trabzon’un gururu oldular. Öte yandan +91 kiloda Sedat Yıldız (Hekimoğlu), 52 kiloda Doğukan Fettahoğlu (Osmanlı Boks) ve 60 kiloda İskender Günen Yıldırım (Osmanlı Boks) şampiyonayı bronz madalya ile tamamladılar. Büyük heyecanın yaşandığı final maçlarının ardından derece elde eden sporcular milli takım kampına katılmaya hak kazandı.

Yunus MERMERTAŞ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap