SON DAKİKA



Haber > Spor > Neredesiniz?

Neredesiniz?

02 Haziran 2015 Salı - 10:40








Değerlerini bilmiyorlar! Bulundukları konumun farkında değiller! Eski şöhretlermiş, efsanelermiş, hep böyle kalmışlar. Hep mişli, muşlularla devam etmişler. Eski futbolculara, eski şöhretlere ve efsanelere soruyoruz: Dağarcığınıza bu güne değin ne koydunuz? Kendinizi futbolu bıraktıktan sonra geliştirip değiştirdiniz mi? Futbolda yaşanan değişimlere ayak uydurabildiniz mi? Neden bunları soruyoruz biliyor musunuz? Futbolun adı geçti mi hani en iyi siz bilip yorumlarsınız ya ondan!.. Ve şuna bağlıyoruz: Eskimişliğinizden, şöhretinizden, efsane oluşunuzdan hiç kimsenin şüphesi yok.

Amma velakin, bu kadar donanımlıysanız, bu kadar bilgiliyseniz, bu kadar tecrübeliyseniz, bu kadar işi seviyorsanız, o zaman Süleyman Hurma neden yıllık 800 bin dolara Trabzonspor'a gelir? Hurma'nın gelişinde içiniz hiç mi sızlamıyor? Hani mangalda kül bırakılmıyor ya, ne oldu koskoca Trabzonspor büyük paralarla sportif direktör ihraç eder duruma geldi. Bizden size tavsiye, şapkanızı önünüze koyun, nerelerde yanlış yaptığınızı bir düşünün. Ve sizler varken, dışarıdan bir başkasının öyle görevlere gelmesine isyan edin. Edin bakalım bizler haklı olduğunuz bu davada sizlerin yanında değil miyiz? Öyle laylaylom yapıp, abidik gubidik eleştirmekle bu işler olmuyor. Öyle değil mi Mehmet efendi?

1461 TRABZON'UN YOL HARİTASI

1461 Trabzon Yönetim Kurulu şampiyon olup, sevinçlerini, kutlamalarını yaşadıktan sonra vakit kaybetmeden işe koyuldular. Yönetim kurulu bugün toplanıp gelecek sezonun yol haritasını çizecek. Bizler de 1461 Trabzon yönetiminin önemli isimlerinden Nihat Demir'le konuştuk. Kendisine teknik kadroda bir değişiklik yaşanıp yaşanmayacağını, transfer politikalarının ne olacağını sorduk. Sevgili Nihat Demir, her şeyin bugün arkadaşlarıyla yapacakları toplantıda belirleneceğini, mevcut teknik heyetle de devam etmek istediklerini söyledi. Bize göre de doğrusu bu. Başarılı olmuş bir teknik heyet var, neden değiştirilsin ki? Ama şunu söyleyebiliriz ki; 1461 Trabzon mevcut kadroyu güçlendirmek için önemli transferler yapacak. Bu konuda çalışmalara şimdiden başladı bile.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap