SON DAKİKA



Haber > Spor > Okay mı, Aytaç mı ?

Okay mı, Aytaç mı ?

18 Aralık 2015 Cuma - 13:24




Okay Yokuşlu’nun Antalyaspor maçında formasına kavuşup kavuşmayacağı merakla bekleniyor.





Trabzonspor, Antalyaspor maçının hazırlıklarını aralksız sürdürürken, geçtiğimiz hafta cezası nedeniyle kadroda bulunmayan Okay Yokuşlu’nun Antalyaspor maçında formasına kavuşup kavuşmayacağı merakla bekleniyor. Bordo-Mavili takıma geçen sezon transfer edilen ancak ayağının kırılmasından dolayı yararlı olamayan Aytaç Kara’nın son iki hafta 90 dakika sahada kalması ve özellikle Çaykur Rizespor maçındaki performansı büyük övgü almıştı.

AYTAÇ OYNAR, 2 İSİMDEN BİRİ KESİLİR

Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu’nun Aytaç Kara ile Okay Yokuşlu arasında bir tercih yapmak istemesi halinde Spor Yorum'un haberine göre Aytaç’ı M’bia ile birlikte oynatacağına kesin gözüyle bakılıyor. Son zamanlarda beklentilerin uzağında olan ama A Milli takıma çağrılan Okay Yokuşlu’nun mutlaka oynatılması halinde ise bu kez kenara gelecek oyuncu olarak Mehmet Ekici ile Özer Hurmacı’dan biri olarak düşünülüyor. Bu noktada Tekelioğlu’nun kararını maç günü vermesi bekleniyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap