SON DAKİKA



Haber > Spor > Okkan Bekar ışık saçıyor

Okkan Bekar ışık saçıyor

27 Ağustos 2013 Salı - 09:03




Bekar ilk kez katıldığı Türkiye Şampiyonası’nda rakiplerini adeta ringe gömerek altın madalyanın sahibi olurken 7’den 70’e her kesimin hayranlığını ka





BEĞENİ TOPLADI Trabzon Belediyespor’un minik boksörü Okkan Bekar ilk kez katıldığı Türkiye Şampiyonası’nda rakiplerini adeta ringe gömerek altın madalyanın sahibi olurken 7’den 70’e her kesimin hayranlığını kazandı. Şampiyonanın da "en dövüşken" boksörü seçilen Okkan Bekar "geleceğin yıldız boksörü" olarak nitelendirildi. Okkan, ilk resmi şampiyonada elde ettiği başarıdan ötürü mutluluk duyduğunu dile getirdi. GURUR DUYUYORUZ Tekvando İl Temsilcisi Rasim Bekar’ın oğlu olan Okkan Bekar ile gurur duyduğunu ifade eden Trabzon Belediyespor boks antrenörü Cahit Süme, "Okkan çok yetenekli bir boksör. Bunu katıldığı ilk şampiyonada elde ettiği dereceyle herkese kanıtladı" dedi. Okkan Bekar’ın şampiyonanın ardından boks otoriteleri tarafından da büyük övgü aldığını belirten Süme, "Okkan ilerleyen yıllar için bize umut verdi. Ona çok güveniyoruz" diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap