SON DAKİKA



Haber > Spor > Olmayınca Olmuyor

Olmayınca Olmuyor

17 Ekim 2016 Pazartesi - 09:11




TRABZONSPOR’UN savunma oyuncusu Uğur Demirok, Akhisar Belediyespor karşısından beraberlikle ayrıldıkları için üzgün olduklarını söyledi.





Uğur, maç sonunda şu açıklamayı yaptı: “Maçın genelinde çok iyi oynadık. 90 dakika genele yaydık. İnanılmaz pozisyonlar kaçırdık. Olmuyorsa olmuyor gibi bir şey oldu. Bu kadar pozisyon nasıl kaçar? Top kaleye nasıl girmez? Akhisar kalecisi Fatih de iyi oynadı. En son vuruşlarda biraz daha becerimizi geliştirmemiz gerek. Golü rakip kaleye sokmamız lazım. Sokamadınız mı berabere bitiyor. Taraftara teşekkür ediyoruz. Bizi çok iyi desteklediler. Bundan sonra dolu tribünlere taraftarla oynamak istiyoruz. Biz bir şekilde galip gelip, o topu kaleye sokacağız.” Önümüzdeki hafta oynanacak Galatasaray ve Beşiktaş maçları ile ilgili de konuşan Uğur, “Bu ligde, baktığınızda her takım her takımı yenebiliyor. Zoru, kolayı kalmadı. Gidip onları orada yeneceğiz. Biz Trabzonspor’uz. Büyük takımız” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap