SON DAKİKA



Haber > Spor > Önemli olan üç puandı

Önemli olan üç puandı

31 Ocak 2015 Cumartesi - 11:26








Oyuna hayır, galibiyete evet. Neden mi böyle dedim? Bir kere haftaya cumartesi günü oynayacağı Fenerbahçe maçı öncesi, Erciyesspor karşısında aldığı galibiyet takım için moral ve motive yönünden süper oldu. Ha oyun böyle mi olmalıydı, elbette hayır.

***

Maçın ilk yarısını 2-0’lık bir skorla bitiren Trabzonspor’dan ikinci yarı futbol olarak çok daha iyi şeyler bekliyorduk. Ancak ne yazık ki beklediklerimize cevap bulamadık.

İkinci yarı bambaşka bir Trabzonspor vardı sahada. Bordo-mavililer maçın ilk yarısında yakaladığı skoru, oyunun ikinci yarısında koruma çabası içerisinde bir görüntü verdi. Daha çok kendi sahalarında kaldılar. Halbuki biraz daha cesaretli olup, biraz daha rakibin üzerine baskı kursalardı farkı yakalamaları içten bile değildi. İkinci yarının başlarında konuk ekibin golü gelince, her şey Trabzonspor için ters düz oldu.

Yine de maçı, dolayısıyla üç puanı kurtarmayı başardılar. Ne kadar yazarsak yazalım, ne söylersek söyleyelim Ersun Yanal belli ki Fatih Atik sevdasından vazgeçmiyor. Fatih Atik’i vazgeçilmez kılan nedir onu anlamakta zorluk çekiyoruz. Bu konuda Ersun hocadan yardım bekliyoruz! Erkan ilk lig maçının ilk on birinde sahada olmasıyla birlikte maç esnasında zaman zaman iyi şeyler yaptı.


Zamanla Erkan’ın hücum gücünde Trabzonspor’a önemli katkılar yapacağına inanıyorum. Mehmet Ekici her zamanki gibi oynadı, oynattı. Hele serbest atıştan attığı gol mükemmeldi. Ekici’nin zaten duran ve hareketli toplara vuruşu üst düzeydi. Attığı o güzel gol Mehmet Ekici için ekstra bir gol olmamıştır diye düşünüyorum. Bu maçta da Cardozo golcülüğünü gösterdi. Bu futbolcunun öz güveni her geçen hafta artıyor. Burada hemen şunu belirtmek istiyorum, yeter ki Cardozo cezaalanı içerisinde topla buluşturulsun.

Trabzonspor her geçen hafta futbol olarak daha fazla iyi oynaması gerekirken tam tersi bir grafik çiziyor. Bir yerlerde sıkıntı olduğu belli. Önceden Trabzonspor’un hücum gücü için ‘eksik ve aksıyor’ diyorduk. Bugünkü tabloda, Özer Hurmacı, Mehmet Ekici ve Erkan Zengin’i görmekteyiz. E daha ne olacak?

Bir takımın hücum gücünde olması gereken bu oyuncular hangi takımda var? Ama katkılarına baktığımız zaman yeterli olduklarını görmekte miyiz, tabiki hayır. Bu konuda Ersun Yanal gereğini yapmalıdır. Sonuç olarak zor da olsa Kayseri Erciyes maçı kazasız belasız geçildi. Şimdi gözler haftaya oynanacak olan Fenerbahçe maçına çevrildi. Trabzonspor için ligde var veya olmama maçı şüphesiz.

Fenerbahçe müsabakası geçildiğinde asıl siz o zaman görün Trabzonspor’u. Geçilir mi derseniz? Ben de neden olmasın derim.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap