SON DAKİKA



Haber > Spor > Onu mutlaka istiyorum!

Onu mutlaka istiyorum!

24 Mayıs 2016 Salı - 18:24




Ersun Yanal, Süper Ligde de özellikle mücadele gücü yüksek, oyunu iki yönlü oynayabilecek isimler üzerinde duruyor.





Trabzonspor’da en önemli sorunu orta saha ve savunmada gören Ersun Yanal, Süper Ligde de özellikle mücadele gücü yüksek, oyunu iki yönlü oynayabilecek isimler üzerinde duruyor. Bu noktada listesine birçok ismi alan Yanal, SporYorum'un haberine göre Medipol Başakşehir’in başarılı orta saha oyuncusu Mahmut Tekdemir için de nabız yokluyor. Bu oyuncunun ismini yönetime veren Yanal’ın, “Hem ön libero, hem orta saha merkezde, hem de stoper oynayabiliyor. Alınabilirse çok iyi olur” diye rapor verdiği kaydedildi.

PARA+ARTI OYUNCU FORMÜLÜ UYGULANACAK

Başakşehirspor forması ile uzun süredir sürekli yükselen bir grafik çizen ve Fatih Terim tarafından Fransa’da oynanacak olan Avrupa Futbol Şampiyonası kadrosuna davet edilen Mahmut Tekdemir’in transferi için yönetimin de takas+para formülünü devreye sokacağı belirtildi. Mahmut ile ilk temasın kurulduğu ve 27 yaşındaki tecrübeli oyuncunun da, “Kulübümle anlaşırsanız seve seve gelirim” dediği vurgulandı. Öte yandan Mahmut Tekdemir’in sözleşmesi 2018 tarihine kadar devam ediyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap