SON DAKİKA



Haber > Spor > Onur Kıvrak'a övgü yağdırdı

Onur Kıvrak'a övgü yağdırdı

10 Nisan 2014 Perşembe - 19:19




Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı ve takım kaptanı Onur Recep Kıvrak, Erdoğdu Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek, öğrencilerle bir araya geldi





Öğrenciler ile sohbet eden Mandıralı, kaptan Onur’dan övgüyle bahsetti. Mandıralı, Onur’un çok karakterli bir insan olduğunu belirterek, şöyle konuştu: “Trabzonspor kaptanlığından öte çok karakterli, Trabzonspor’u sahiplenen, koruyan ve sahada adam gibi bu anlı, şanlı formanın hakkını veren çok değerli bir kardeşimiz. Onun ve diğer arkadaşlarının katsıyla bizler şuanda hala bir hedefin peşinde koşuyoruz.” Mandıralı, öğrencilerden takıma sahip çıkıp onu korumalarını da isteyerek, “Kendi şehrimde, kendi takımımda hocalık yapmak benim için onur ve gurur verici bir şey. Bunun onurunu futbolcuyken de teknik adamlık yaparken hep yaşadım. Gittiğimiz her şehirde bunun karşılığını görüyorum. Bu şahsım adına çok onur verici bir şey. Şimdi yeni bir heyecan içinde teknik adam olarak, Onur ve arkadaşlarımızla beraber güzel şeylere imza atmayı çalışıyoruz. Sizin takımınız. Sevdiğiniz renkler. Onu sevip, koruyun, sahiplenin.” Kaptan Onur ise Hami Mandıralı ile çalışmanın çok güzel bir duygu olduğunu vurgulayarak, “Trabzonspor’un efsanesi ile çalışmak benim için çok büyük bir onur. Takım arkadaşlarım için de aynı şeyler geçerli. Biz bunun farkındayız. Şükürler olsun ki, Hami hoca başa geçtiğinde takım olduk. Bu son 4-5 haftadır gözle görünür bir şekilde ortada. Pozisyon bile vermiyoruz. O yüzden hocamın sayesinde biraz dinleniyorum” dedi. Onur, Trabzonspor’u tercih ettiği için çok mutlu olduğunu da vurgulayarak, şöyle konuştu: “İyi ki Trabzonspor’a gelmişim. Transferimde emeği geçenlere tekrar teşekkür ediyorum. Ben gökdelenlerin olduğu yerleri hiç hayal etmedim. Trabzon gibi küçük ama insanların kalpleri ile konuştuğu yer hayal ettim. Bu hayali gerçekleştirdim. Yani öyle gökdelenlerin olduğu yerde başarılı olacağız diye bir şey yok. Başarı her yerde yakalanır, yeter ki insan istesin. İnşallah Trabzonlu ve Trabzonsporlu Onur olarak futbolu bırakırım.” Mandıralı ve Onur’a daha sonra okul idaresi tarafından Trabzonspor’a hizmetlerinden ve okula gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı plaket verildi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap