SON DAKİKA



Haber > Spor > Oyuncularını topladı ve...

Oyuncularını topladı ve...

25 Ocak 2015 Pazar - 10:37




Sezonun ikinci yarısına Sivasspor’u 3-1 mağlup ederek 3 puanla başlayan Trabzonspor’da Teknik Direktör Ersun Yanal, çok mutlu.





Karşılaşma sonrası oyuncularını tek tek kutlayan Yanal “Özellikle kazanma arzunuz beni çok mutlu etti. Bu isteği üç puanla taçlandırmak da ayrı bir keyif. Sizden aynı mücadeleyi ilerleyen haftalarda da ortaya koymanızı istiyorum. Tek sıkıntımız geriye dönüşler bunun üzerinde biraz daha çalışmalıyız” dedi. Yanal, Erkan Zengin için de konuşarak, “Transferiyle ilgili olarak İsveç'e gitmem tartışılıyor. Şu bilinmeli ki Trabzonspor’un çıkarları ve menfaatleri için nerede olmamız gerekiyorsa orada olacağız. Ben ilk kez bir oyuncuyu almaya gitmedim. Geçen dönemde burada çalıştığımda da yönetici arkadaşlarla birçok transfere gittik ve transferlerde de başarılı olduk. Erkan transferi için çok doğru bir iş yaptığımızı düşünüyoruz. Erkan benim oyuncum. Onunla uzun süre çalıştım. Şu anda Trabzon’da neler yapabileceğini o da gördü.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap