SON DAKİKA



Haber > Spor > Ozan Tufan'da kritik hafta

Ozan Tufan'da kritik hafta

03 Ağustos 2015 Pazartesi - 15:57




Ozan Tufan’ı kadrosuna katmak için yoğun çaba sarf eden Siyah-Beyazlılar, Bursaspor’a ikinci teklifini yaparak beklemeye geçti.





Ozan Tufan harekatı... Tolgay Arslan’ın ilk yarıyı kapatması ve Veli Kavlak’ın en erken bir ay sonra sahalara geri dönecek olması nedeniyle ön libero arayışını sürdüren Beşiktaş yönetimi, Bursaspor’a milli futbolcu Ozan Tufan için ikinci teklifini sundu. Yeşil-Beyazlı yönetimin, maddi konulardaki sıkıntısını net biçimde dile getiren Ozan’la yollarını ayırmaya hazırlandığı öğrenildi. Yetenekli futbolcunun menajeri Ahmet Bulut’un, Kartal adına Bursasporlu yöneticilerle görüşmelere devam ettiği ve kulüplerin çeşitli formüller üzerinde anlaşma zemini aradıkları kaydedildi.

Beşiktaş ile kıran kırana pazarlık yapan Timsahın, Siyah-Beyazlı kulübün bir hafta sonra başka isimlere yönelecek olması nedeniyle, Ozan konusunda anlaşma noktasına yaklaşacağı aktarıldı. Teknik Direktör Şenol Güneş’in kadrosunda görmek istediği genç yıldız için Bursaspor’a teklifini yapan Siyah-Beyazlılar, yine anlaşma sağlanamazsa rotasını alternatif oyunculara çevirecek.Napoli’den Gökhan İnler ve Fiorentina ile sözleşmesi biten Alberto Aquilani ile temaslarını kesmeyen Beşiktaş, Ozan Tufan transferi gerçekleşmezse bu iki oyuncudan birini gelecek hafta İstanbul’a getirmeyi planlıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap