SON DAKİKA



Haber > Spor > Özdilek sakata geldi

Özdilek sakata geldi

09 Ekim 2014 Perşembe - 11:24




Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, mili takımda bulunan, formsuz, sakat ve cezalı futbolcular nedeniyle ligde oynanan 5 maçta 21 futbolc





Yeşil-Mavili ekipte ligin ilk haftasında oynanan Gençlerbirliği maçında ilk 11'de sahada yer alan Liban Abdi, Koray Altınay ve Murat Duruer, Beşiktaş deplasmanında yerlerini Orhan Ovacıklı, Filip Holosko ve Ümit Korkmaz'a bıraktı. Beşiktaş karşısında görev alan Ali Adnan'ın Irak milli takımına gitmesi ve Kıvanç Karakaş'ın sakatlanması nedeniyle Mersin deplasmanında Eren Albayrak ve Murat Duruer sahada yer aldı. Mersin karşısında alınan 2-0'lık yenilgi sonrasında ise Lualua, Ümit Korkmaz ve Kağan Söylemezgiller'in yerine Bursaspor maçında Sylevestre, Oboabona ve Engin Bekdemir ilk 11'de oynadı. Teknik Direktör Özdilek, 1-0 kaybedilen Bursaspor maçı sonrasında oynanan Eskişehirspor maçında ilk onbirinde tek değişikliğe giderek Sylevestre'nin yerine sakatlıktan kurtulan Kıvanç Karakaş'a ilk 11'de şans verdi. Takımda ilk 5 maça da ilk 11'de başlayıp 90 dakika sahada kalan kaleci Serkan Kırıntılı ve Giray Kaçar oldu. Bu futbolcuları 5 maçta 433 dakika sahada kalan Viera izledi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap