SON DAKİKA



Haber > Spor > Pişman değilim!

Pişman değilim!

12 Kasım 2015 Perşembe - 13:12




Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma, Trabzonspor'da yaşananlarla alakalı açıklamalar yaptı.





Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma'dan açıklamalar. A Spor'a konuşan Hurma, Mustafa Denizli iddialarını yorumlayarak, “Mustafa Denizli ile henüz bir görüşmemiz olmadı. Başkanımızla görüşüp yol haritamızı belirleyeceğiz. Kongreye kadar Sadi Tekelioğlu ile devam etmemiz çok netlik kazanmadı. Ancak yeni teknik direktör ile anlaşana kadar Sadi Tekelioğlu takımın başında olacak” dedi.

ŞOTA KARARIMDAN PİŞMAN DEĞİLİM

Şota'yı Trabzonspor'a teknik direktör olarak getirmesi konusunda bir pişmanlık yaşayıp yaşanmadığı sorusuna Hurma, “Şota tercihimden dolayı pişmanlık duymadım. Şota çok değerli bir hoca ama zaman zaman bunlar oluyor. Bazen ne yaparsanız yapın olmaz. Başarıya götüren çok sayıda etken vardır. Ortada bir başarısızlık varsa bundan hepimiz kendimize pay çıkartmalıyız.” şeklinde cevap verdi.

FUTBOLCULARIN TEPKİ VERME HAKKI YOK

Futbolcuların Şota'nın ayrılışı karşısında bir tepki gösterme haklarının olmadığını belirten Hurma, “Futbolcuların Şota'nın ayrılışına olumlu veya olumsuz bir tepki gösterme hakları yok. Her ayrılık insanları üzer. Onları da üzmüştür.” dedi.


BAŞARISIZLIĞIN ÇOK SEBEBİ VAR

Trabzonspor'da başarısızlığı yorumlayan Hurma şöyle konuştu: "Başarısızlığın birden fazla sebebi var. Elimizde çok çok iyi bir kadro var. Bu kadronun bulunması gereken yer burası değil. Kendi içimizdeki sebepler, camianın durumu, hakem hataları gibi sebepler başarısızlığı getirdi. Trabzonspor büyük kulüp ve iyi bir kadrosu var. Taraftarların beklentisine karşılık verecektir.”

KARARI BEN VERİRİM

Kongreden sonra Hacıosmanoğlu başkan seçilemezse göreve devam edip etmeyeceği sorusuna Süleyman Hurma şu cevabı verdi:  “Ben Süleyman Hurma'yım. Kongreden sonra kendim hakkındaki kararı kendim veririm. Trabzonspor'da çalışan birisi kongre süreci ile alakalı meydan okuyan bir açıklama yapamaz. Benim de değerlerim var. Her şeye rağmen her şeyi yapan bir insan değilim. Kararı ben veririm.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap