SON DAKİKA



Haber > Spor > PRESTİJ KAYBETMİŞLERDİR!

PRESTİJ KAYBETMİŞLERDİR!

22 Haziran 2015 Pazartesi - 10:07








Her ne olursa olsun, M'bia transferinde Trabzonspor önemli prestij kaybedip yara almıştır. Apar topar Trabzon'a getirilen M'bia ile Trabzonspor arasında ekonomik sıkıntı yaşanınca, iki taraf arasında yaşanan süreç bütün çıplaklığı ile gazetelerde, internet sitelerinde yer aldı. 'Ne oluyor?' diye herkesin kafasında bir soru işareti belirdi. "Acaba Trabzonspor gerçekten mi ekonomik sıkıntı içerisinde?" diye söylendi. "Kaynak yaratılamıyor mu?" dendi. Velhasıl, M'bia krizi bir gün sonra çözüldü. Ancak ok yaydan çıkmıştı bir kere. Medya, malzemesini almıştı. Keşke bunlar yaşanmasaydı! Öyle görülüyor ki; transfer mevsiminde Trabzonspor'u zor bir süreç bekliyor.

KAYNAKLAR KURUMUŞ!

Para, para, para... Transferin vazgeçilmez en önemli unsurudur para. Parasız adım atılmıyor. Trabzonspor şu günlerde ekonomik olarak sıkıntılı bir süreç geçiriyor. Transfer listesi hazır, amma velakin parasızlıktan kimsecikler adım atamıyor. Buna Sportif Direktör Süleyman Hurma da dahil. Hadi "Para yok, kaynak yaratılıp iş çözülür" deniyor. O tarafa bakıyoruz, para kaynakları da kurumuş. Tek kaynak var, o da eldeki oyuncuları paraya çevirmek. Gerçi orası da ağır ve zor bir işleyiş yaşıyor. Zor dostlar zor, Trabzonspor'un işi gerçekten zor.

GARANTİ DEĞİL

Biz olsak ne yapardık? O ki; para yok. O ki; her şey arap saçı. Yapılacak tek şey var. Mevcut kadroyu tutar, oyuncuları sezona motive etmek için onlara moral ve güven verilir. Sonra da performansları daha yukarılara çekmek için iyi bir antre edilirler. Trabzonspor da bu vesileyle borçlanmamış olur. Futbolcular arasında ekonomik olarak da makas fazla açılıp, dengeler bozulmamış olur. Haliyle burada en önemli görev takımın çalıştırıcısı Ersun Yanal'a düşmektedir. Yanal eldeki kadroyla yetinmesini bilmelidir. Trabzonspor'un milyon Euro'lar harcayıp, şampiyon olması garanti mi?


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap