SON DAKİKA



Haber > Spor > Rehavete kapıldık cezamızı kestiler

Rehavete kapıldık cezamızı kestiler

02 Ekim 2018 Salı - 10:04




Henüz üç puanla tanışamayan takımının ‘nasıl olsa yeneriz’ mantığına son vermesi gerektiğini belirten Uygun, rotayı Adıyaman 1954 maçına çevirdi





3. Lig 2. Grup’ta yer alan Ofspor, Yeni Ordu karşısında kaçan 2 puana yanıyor. Ligde henüz galibiyetle tanışamayan bordo-mavili takım, deplasmanda oynadığı maçta iyi mücadele etmesine rağmen aradığı golü bulamadı. Ligde 2 puanla son sırada yer alan Ofspor’da Teknik Direktör Fatih Uygun, maçı hak eden taraf olduklarını belirtti. Önümüzdeki hafta sahasında Adıyaman 1954 ile karşılaşacak olan Bordo-Mavililer, ilk galibiyetini almak istiyor.

UYGUN: “Biz haftalardır iyi futbol oynuyoruz ama karşılığında skor anlamında, puan anlamında karşılığını alamıyoruz. Yine aynı şekilde Yeni Orduspor karşısında iyi mücadele ettik ama karşılığı bir puan olmamalıydı, üç puan olmalıydı. Üç puan almalıydık. Ama maalesef alamadık. Umarım bundan sonraki Adıyaman maçında istediğimiz, arzuladığımız galibiyeti elde ederiz” dedi. İLK yarıyı önde kapatmalarına rağmen üç puanı kaçırdıklarını belirten Uygun: “Maalesef nasıl olsa yeneriz mantığı oyuncularımızı erken rehavete sürüklüyor. Hal böyle olunca da futbol cezayı kesiyor. Bu takımın fiziksel anlamda artısı var eksiği yok. Ama maalesef o psikolojik anlamda nasıl olsa iyi oynuyoruz” diye konuştu. Uygun: “Şimdi bunları geride bırakıp Adıyaman maçına iyi hazırlanmalıyız. Adıyaman özellikle son hafta Osmaniye maçında aldığı galibiyetle grupta hiçbir maçın kolay olmadığını gösterdi” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap