SON DAKİKA



Haber > Spor > Rıdvan Yılmaz, Beşiktaş'a mı dönüyor? Kararını duyurdu

Rıdvan Yılmaz, Beşiktaş'a mı dönüyor? Kararını duyurdu

06 Eylül 2023 Çarşamba - 16:33




Geçtiğimiz yaz Beşiktaş'tan Rangers'a transfer olan genç sol bek oyuncusu Rıdvan Yılmaz, Türkiye'ye dönüş iddialarına ilişkin konuştu.





Rıdvan Yılmaz'ın transferi resmi olarak sona erdi. 2022 yazında  Beşiktaş'tan Rangers'a transfer olan genç sol bek için Türkiye'ye dönerek yine eski takımı Beşiktaş'ta  oynayacağı söylentileri ortaya atılmıştı. Ancak son gelişmelere göre, İskoç ekibi Rangers, Rıdvan Yılmaz'ı kadrosunda tutma kararı aldı.

TAKIMDAN AYRILMASI İSTENMİYOR

Rangers'ın teknik direktörü Michael Beale, Rıdvan Yılmaz'ın ayrılmasını istemediği ve oyuncuyu kadroda tutma kararı aldığı belirtiliyor. Bu nedenle Rıdvan Yılmaz'ın Avrupa'dan ayrılma niyetinin olmadığı bildiriliyor.

RANGERS MACERASI DEVAM EDECEK

Rıdvan Yılmaz, geçtiğimiz sezon Rangers formasıyla 15 resmi maça çıkarak 11'inde ilk 11'de yer aldı. Toplamda 916 dakika süre alan genç sol bek oyuncusu, 3 asistle skora katkı sağladı.


Bu gelişmeyle birlikte Rıdvan Yılmaz'ın Rangers macerası devam edecek gibi görünüyor ve transfer süreci resmi olarak sona erdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap