SON DAKİKA



Haber > Spor > Rize sil baştan!

Rize sil baştan!

31 Ocak 2014 Cuma - 09:29




Trabzonspor'u ağırlayacak Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay, ligin ikinci yarısının çok daha zorlu geçeceğini belirtti.





Spor Toto Süper Lig'de 3 Şubat Pazartesi sahasında Trabzonspor'u ağırlayacak Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay, ligin ikinci yarısının çok daha zorlu geçeceğini belirterek, "Kaliteli ve iyi transferler yaptık. Lig devam ettikçe arkadaşlarımız kalitelerini sahaya yansıtacaklardır. Tecrübe olarak sıkıntı yaşamayacağız ama fizik olarak sıkıntı yaşayabiliriz. Son yaptığımız çalışmalardan son derece memnunum. Dayanışma üst seviyeye çıktı ve arkadaşlarımız birbirlerine güç katıyorlar" diye konuştu. Trabzonspor maçının çok kritik olduğunu ve bu maça dönüm noktası olarak baktıklarını kaydeden Çalımbay, "Trabzonspor maçı ile üstümüzdeki yükü atmak istiyoruz. Herkes bu maçı dört gözle bekliyor. Herkese görev düşüyor. Bütün takımın birbirine destek olması gerekiyor. Takımın bunu yapacağına inanıyorum. En önemli gücümüz taraftar. Taraftar itici güçtür. Taraftar bize her zaman sahip çıktı. Herkesin tribünde maçın sonuna kadar bizi desteklemesini bekliyoruz" dedi. Trabzon maçı yeni başlangıç Ligde kritik 16 maç kaldığını ve hepsinde kazanmaya oynayacaklarını vurgulayan Çalımbay, "Özelikle sahamızda kazanmak zorundayız. İki üç hafta zor olabilir ama sonrasında çok iyi işler yapacağız. Ligde 16 maçın 9’unu sahamızda oynayacağız. Oyun anlayışımız kuvvetlendi. Çok iyi işler yapacağız. Kadroma yürekten inanıyorum. Herkes takımını sahipleniyor. Her şekliyle katkı sağlamak istiyor ve Trabzonspor maçını bekliyor. Trabzonspor maçı bir başlangıç olacak" ifadelerini kullandı. Görevimin başındayım Başarısız sonuçların ardından teknik direktörlerin eleştirilmesinin, farklı teknik adamların isimlerinin konuşulmasının normal olduğunu belirten Rıza Çalımbay, takımının kötü tabloya son vereceğine yürekten inandığını ifade etti. Deneyimli teknik adam, "Ben farklı isimlerin konuşulmasını, eleştirilmeyi sorun etmiyorum. Görevimin başındayım. Göreve geldiğimden daha hırslıyım. Ben zor takımları devraldım ve başarılı işler yaptım. Yine iyi işler yapacağız. Keşke bu kadroyu sezon başında kursaydık" diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap