SON DAKİKA



Haber > Spor > Rize zaferle başlayacak

Rize zaferle başlayacak

23 Ocak 2014 Perşembe - 09:11




Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, ikinci yarıya Gençlerbirliği galibiyetiyle başlamayı hedeflediklerini söyledi.





Ligin ikinci yarısına deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği maçıyla start verecek olan Çaykur Rizespor’da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, ilk yarıdan çok büyük dersler aldıklarını belirterek ikinci yarıya ilişkin ümitli konuştu. Çalımbay, "Doğrularımızı artırmak için çok verimli bir kamp dönemi geçirdik. Aramıza yeni arkadaşlarımız katıldı. Takımın daha alternatifli olması için çalışma yürüttük" diye konuştu. İkinci yarı ligin mücadele gücünün daha yüksek olacağını vurgulayan Çalımbay, "Takımlar birbirini çok iyi tanıyor. Kimin kimi yeneceği belli olmayan maçlar oynanacak. Bu mücadeleye hazırız. Zoru seven biriyim. Üzerimizde baskı olacak ama takımımız mücadele eden ve disiplinli bir takım. Bu zorlukların üstesinden kesinlikle geleceğiz. Takımın birlik ve beraberlik içerisinde olması büyük artımız" ifadelerini kullandı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap