SON DAKİKA



Haber > Spor > Rize'de her şey yolunda

Rize'de her şey yolunda

24 Eylül 2013 Salı - 14:42




Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında evinde Bursaspor’u yenerek puanını 12’ye çıkartan Çaykur Rizespor’da alınan galibiyetin mutluluğu yaşanıyor.





Spor Toto Süper Lig’e bu sezon yükselen ve oynadığı futbolla, aldığı puanlarla taraflı tarafsız herkesin taktirini toplayan Çaykur Rizespor’un yönetim kurulu üyesi Mustafa Baltacı “Lige muhteşem bir başlangıç yaptık. İyi futbol oynuyoruz. Hak ederek maçlarımızı kazanıyoruz. Camia olarak alınan sonuçlar ligdeki durumumuz bizi mutlu ediyor. Bu galibiyet serimizi sürdüreceğiz” dedi. Bursaspor maçında taraftarların yağmura rağmen tribünleri doldurduklarını dile getiren Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Baltacı “Artık taraftarımız takım ile bütünleşti. Çaykur Rizespor deplasmanı gelen rakiplerimiz için artık zor olacak. Rakiplerimizi dostça karşılayıp puansız göndereceğiz. Bursa’dan gelen yönetici arkadaşlarımızı ve taraftarları Rize’de misafir ettik. Ama sahada elleri boş gönderdik. Futbolcularımız teknik kadromuz olağan üstü bir enerji ile maçlara hazırlanıyor ve konsantre oluyor. Bu da başarıyı getiriyor. Takımda henüz tam kapasitede olmayan futbolcularımız var. Bunlarında hazır olması ardından daha güçlü bir Rizespor izleyeceğiz. Keyif veren bir futbol oynuyoruz” diye konuştu. Cumartesi günü İstanbul’da Galatasaray’ın konuğu olacaklarını söyleyen Baltacı, "İstanbul’daki Çaykur Rizespor taraftarlarını bu maç takımlarını desteklemeye çağırıyoruz. Perşembe günü saat 17:00’de Atatürk Havalimanına ineceğiz. Burada taraftarlarımız bizi karşılayacak. Sonrasında maç gününe kadar hazırlıklarımız sürecek. Cumartesi saat 19.00’da Türk Telekom Arena’da zor bir maça çıkacağız. Burada maçı takip eden Rizeli taraftarlara gururla ve keyifle izleyecekleri bir takım seyrettireceğiz” şeklinde konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap