SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Okan Buruk: "Çok daha fazla gol atabilirdik"

Okan Buruk: "Çok daha fazla gol atabilirdik"

01 Kasım 2018 Perşembe - 17:18




Ziraat Türkiye Kupası 4.tur maçında deplasmanda Sarıyerspor'u 2-1 yenerek tur atlayan Çaykur Rizespor'da teknik direktör Okan Buruk maç sonu açıklamal





Yusuf Ziya Öniş Stadı'nda yapılan maçtan sonra düzenlenen basın  toplantısında açıklamalarda bulunan Okan Buruk, "Son iki gündeki sonuçlarda bütün  takımların birbirini yenebileceğini gözlemledik. Özellikle Süper Lig takımlarının  elendiğini gördük. Maça ciddi konsantrasyonla başlamadığımız zaman işimizin zor  olacağını düşünüyorduk. Oyuncularımız maçın başından sonuna kadar aynı  konsantrasyon ve istekle mücadele etti. 2-1 kazandık. Çok daha fazla gol atabilirdik. Rakibimiz de çok iyi mücadele etti. Onları da kutluyorum." diye konuştu.

Zeminden dolayı sıkıntı yaşadıklarını aktaran Buruk, "Zeminlerin iyi  olması sporcu sağlığı ve oyun için önemli. İki takım da iyi niyetliydi ve  oynamaya çalıştı. Bu zemine rağmen iki ekip de pas yapmaya çalıştı. İnşallah  bundan sonra daha iyi zeminlerde oynarız." ifadelerini kullandı.

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında 5 Kasım Pazartesi günü  deplasmanda Göztepe ile yapacakları maça değinen genç teknik adam, "Şu anda lig  bizim için çok daha önemli ve kritik. Çıkış yakalayarak bulunduğumuz yerden  uzaklaşmak ve ilk 10'a girmek istiyoruz. Rakibimiz de özellikle iç sahada iyi  oynuyor. Zorlu bir maç bizi bekliyor." şeklinde görüş belirtti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap