SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Rize’ye sambacı stoper!

Rize’ye sambacı stoper!

01 Temmuz 2024 Pazartesi - 12:39




Forvet hattına iyi bir golcü transfer etmek için girişimlerini sürdüren Atmaca, stoper bölgesi için ise PSV Eindhoven ile sözleşmesi sona eren Andre Ramalho'yu gündemine aldı.





Geçen sezonu topladığı 50 puanla 9. sırada kapatan, Avrupa hedefinden son haftalarda aldığı başarısız sonuçlarla uzaklaşan Çaykur Rizespor, bu kez işi sıkı tutuyor. Kaliteli bir golcü arayışlarına devam eden Atmaca, savunma bölgesi için de önemli bir yıldızı gündemine aldı. Yeşil-Mavili ekibin Hollanda Ligi ekiplerinden PSV ile kontratı biten Andre Ramalho ile ilgilendiği iddia edildi.

2021'den beri PSV formasını terleten Brezilyalı stoper, kulübüyle sözleşme yenilememe kararı aldı. Bonservisini eline alan 32 yaşındaki futbolcuyla temasa geçen Rizesporlu kurmaylar, oyuncuyu renklerine katmak için düğmeye bastı. Leverkusen, Salzburg ve Mainz gibi takımların da formasını giyen Ramalho, geçen sezon PSV ile 33 maça çıktı. 3 gol atan Sambacı, 1 de asist yaptı.




İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap