SON DAKİKA



Haber > Spor > Rizespor'da gündem transfer!

Rizespor'da gündem transfer!

25 Aralık 2013 Çarşamba - 09:08




Spor Toto Süper Lig’de alt sıralardan uzaklaşmak ve ligin ikinci yarısında sıkıntı yaşamak istemeyen Çaykur Rizespor’da gündem transfer.





Sakatlıklar ve kadro yetersizliğinden canı çok yanan Yeşil-Mavililer, teknik patron Rıza Çalımbay’ın raporu doğrultusunda takıma gerekli takviyeleri yapmak için yoğun mesai harcıyor. Yönetime geniş bir liste sunan ve orta saha ile hücum hattı için takviye talep eden Çalımbay, savunma için de istekte bulundu. Bu doğrultuda deneyimli teknik adamın yönetime sunduğu isimlerden Servet Çetin ile büyük ölçüde anlaşma sağlanırken orta saha için Sezer Öztürk, Engin Baytar ve Grosicki ön plana çıkıyor. Bunun dışında yurt dışında golcü için arayışlarını sürdüren Yeşil-Mavili kurmaylar, Trabzonspor’dan da Aykut Akgün ve Emre Güral’ı istedi. Listedeki bu isimlerin dışında Serdar Kesimal, Yekta Kurtuluş, Holmen ve Ceyhun Gülselam gibi futbolcular da Çaykur Rizespor’un ilgi alanında.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap