SON DAKİKA



Haber > Spor > Rize'ye golcü İngiltere'den

Rize'ye golcü İngiltere'den

02 Ocak 2014 Perşembe - 09:34




Çaykur Rizespor İngiltere Championship ekiplerinden Bolton‘un Fransız golcüsü David N'Gog’u renklerine bağlamak için tüm girişimlerini aralıksız sürdü





Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısında en çok hücum hattında sıkıntı yaşayan Çaykur Rizespor, bu bölgeyi güçlendirmek için yoğun mesai harcıyor. Bu mevki için yurt içi ve yurt dışında birçok oyuncuyu listesine alan Yeşil-Mavili kulüp, aradığı golcüyü İngiltere’de buldu. Daha önce PSG ve Liverpool gibi takımların da formasını giyen Bolton’un Fransız golcüsü David N'Gog için nabız yoklanıyor. N’Gog’u renklerine bağlamak için oyuncu ve kulübüyle anlaşma zemini arayan Yeşil-Mavililer, alternatif isimlerle de temaslarını sürdürüyor. Karabükspor’dan ayrılmak istediğini açıklayan Lua Lua da gündemdeki yerini koruyor. Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın forvet transferinin en kısa sürede sonlandırılmasını istediği, bunun üzerine Yeşil-Mavili kurmayların golcü transferine öncelik verdikleri kaydedildi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap