SON DAKİKA



Haber > Spor > Sabır...(!!!)

Sabır...(!!!)

21 Ocak 2016 Perşembe - 09:24








Muharrem Usta’nın yaklaşık bir ay önce teknik direktör arayışı konusunda... Kendisine ait sosyal medya hesabından yayımladığı Mesajındaki ifadeleri... Aynen aşağıdaki şekildeydi; “Özellikle devre arasında acele yapmamız gereken bir şey yok...! Hoca konusunda doğru karar için bin düşünüp bir kez yapmamız lazım. Sabır” İfadelerini kullanmıştı.

Bir başka düşüncesiyse; Yeni oluşacak 1461 Trabzon yönetimini pazarlık konusu yapmayacağını... Misyonuna uygun bir yönetim oluşturacağı şeklindeydi. Bu konuda iki ayrı oluşumla yapılan istişarelerde... Her ikisine de sözler verilmiş... Sonunda Başkan Usta’nın değil... Muhammet Engin Kara’nın misyonuna uygun yönetim oluştu. Bir Beşiktaş maçı arifesinde Hamdi Zıvalıoğlu... Yine bir Beşiktaş maçı arifesinde Sadi Tekelioğlu’na yol göründü gibi.

Soru şu: Bursa maçını kazansaydı Sadi Hoca... Bin kez değil, onbin kez düşünseydi Başkan Usta... Hami’yi Trabzon’a apar topar çağırabilir miydi? Hami için bin kez düşünmeye gerek mi vardı? Öyle garip işlere imza atıldı ki... Bu camianın değerlerini karşı karşıya getirip... Gönül kırgınlıkları yarattılar. Seçim öncesi kartal kanadı gibi kollarını açıp... Ahtapot gibi insanları kucaklayanlar... Kendilerini haber yaptırmak için takla atanlar...

Sırra kadem bastılar. Ne ses var ne soluk...! Neyse... ‘Sadi hocaya veda’ maçında çocuklar yaptılar görevini. Yusuf’un, Adana maçındaki attığı nefis golün tekrarı... Muhammet’in direkte patlayan kafa vuruşu... Hami’nin rekoru Abdulkadir’le kırılmıştı. Dün akşam Cafer Tosun, ay hesabıyla bayrağı devraldı... Bu kulübe karşı aidiyet duygusu taşıyan her insanın... Gurur duyacağı uygulamanın fitilini yakan... Sadi hocaya ne kadar teşekkür etsek azdır...!

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap