SON DAKİKA



Haber > Spor > Sabrın sonu Aykut Demir

Sabrın sonu Aykut Demir

09 Şubat 2015 Pazartesi - 11:20




Trabzonspor’un başarılı ismi her maçta oyununun üzerine koyuyor. Fenerbahçe maçında gösterdiği performansla formayı bırakmayacağını gözler önüne serdi





Trabzonsporlu Aykut Demir adeta ikinci baharını yaşıyor. Ligin ilk yarısında fazla forma şansı bulamayan ve gönderilecek oyuncular arasında yer alan yetenekli futbolcu sabretti, forması için savaştı ve Teknik Direktör Ersun Yanal’ın gözüne girmeyi başardı. Son Fenerbahçe maçında da kendisine yakışan bir oyun ortaya koyan Aykut Demir, formasını kolay kolay bırakmayacağını da gözler önüne serdi. Derbide istedikleri sonucu alamadıklarını vurgulayan yetenekli futbolcu, "Kadıköy’e galibiyet için gelmiştik. Biz buna çok inanmıştık ama olmadı, berabere kaldık. Gol yemedik, o da önemli. Artık bu maçı unutmamız lazım. Önümüzde çok uzun bir süreç var. Trabzonspor daha üst sıralarda mutlaka olacaktır" şeklinde görüşlerini ortaya koydu. "Ligin ikinci yarısına iyi başladık, sahamızda iki maçımızı aldık" diyen Aykut Demir, "Artık çıkışımızı sürdürmemiz lazım. Önümüzde daha çok maç var. Takım olarak çok iyi çalışıyoruz. Yeni arkadaşlarımız da iyi uyum sağladı. 3 kulvarda başarılı işlere imza atmak için herkes elinden geleni ortaya koyacaktır" ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap