SON DAKİKA



Haber > Spor > Şampiyonluk anlatılmaz yaşanır

Şampiyonluk anlatılmaz yaşanır

30 Temmuz 2014 Çarşamba - 12:02




Çotanakların başarılı oyuncusu Berkan Yıldırım, geçen sezon elde ettikleri mucize şampiyonluk için, “Bu duygu anlatılmaz, yaşanır” dedi.





PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor’un başarılı oyuncusu Berkan Yıldırım, geçen sezon elde ettikleri şampiyonluk için “Tarifsiz bir mutluluk” dedi. Bir futbolcu için bütün bir sezonun yorgunluğunu şampiyonlukla taçlandırmaktan daha değerli hiçbir şey olamayacağını ifade eden Yıldırım, “Giresunspor ile geçen sezon çok büyük bir mucizeye imza attık. 17 puan geriden gelip şampiyonluğu kucakladık. Bu duygu anlatılmaz yaşanır. Bu tarifsiz mutluluğu yaşadık” dedi. Giresunspor taraftarlarına hayranlığını dile getiren Berkan Yıldırım, “Bizi hiçbir maçta yalnız bırakmadılar. Yağmur, çamur, kar, kış demediler. Hem iç sahada hem dış sahada her zaman destekçimiz oldular. Biz futbolcular olarak sahada işimizi yaparken onlarda 12. adam olarak görevlerini fazlasıyla yerine getirdiler. Bu birlikteliğe, yönetim ve teknik heyetimizin fedakarlıkları da eklenince ortaya harika bir başarı çıktı. Bu başarıyı camiamız fazlasıyla hak etti” dedi. Yeni sezonda Giresunspor’u daha büyük hedeflere taşımak istediklerini belirten Yıldırım, “Öncelikle Giresunspor’da kaldığım için çok mutluyum. Bu şehri ve bu camiayı seviyorum. Bu şehirde çok güzel anılarım var. Bu güzel anılara yeni sezonda yenilerini eklemek istiyoruz. PTT 1. Lig çok zorlu bir lig bunun farkındayız ama Giresunspor olarak bu ligde de başarılı olabilmek için terimizin son damlasına kadar savaşmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap