SON DAKİKA



Haber > Spor > Semih Saygıner geri döndü

Semih Saygıner geri döndü

23 Aralık 2015 Çarşamba - 10:11




Dünya Şampiyonluğu onuru yaşadığı bilardoya geri dönen Semih Saygıner, Türkiye Şampiyonası'ndaki ilk maçını kazandı.





Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası Final Etabı, dün Kırşehir’de başladı. 25 Aralık'ta sona erecek şampiyonada 32 sporcu mücadele ediyor. 2016 yılı milli takımlarının belirlenecek olmasından dolayı özel bir önem taşıyan organizasyon, 4 gruptan oluşuyor. Bu etabın bir başka önemli noktası ise, ’Büyük Usta’ Semih Saygıner’in yeniden milli takıma girme şansı bulunması. Kırşehir’deki ilk maçını kazanan Saygıner, Türkiye klasmanında yeniden ilk 4’e gireceğini iddia etti. Artık toparlanma sürecini tamamladım"

Saygıner, bilardoya tekrar dönmesinin biraz sancılı olduğunu dile getirerek, ”Buna rağmen başlamak istedim. Esas hikaye, ben bilardoyu bırakmam gerektiği şekilde bırakmadığımı düşündüğüm için geri döndüm. O gün yaşanan bazı olaylar nedeniyle biraz yarı yolda kestim. Kariyerimi dondurduğumu söylemiştim. Çok zorlandım başlarda ama yavaş yavaş toparlamaya başladım. Başlarken de iki yıla ihtiyacım olduğunu söylemiştim. Etrafımdaki birçok kişi, 'Sen ne yapıyorsun, çıkar oynarsın’ diyordu. Ama öyle değil tabii ki. Toparlanma sürecini tamamladım diye düşünüyorum. Şimdi final ayağındayız, gruptaki ilk maçımı kazandım. Gruptan çıkarsam büyük bir ihtimalle tekrar Türkiye klasmanında ilk 4’e gireceğim ve milli takım oyuncularından biri olacağım" diye konuştu.”2015’i emekleyerek geçirdim, 2016’da iyi şeyler yapacağım”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap