SON DAKİKA



Haber > Spor > Sinirimizi bozdu!

Sinirimizi bozdu!

29 Eylül 2015 Salı - 18:54




Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, bordo-mavililerin son günlerde aldığı kötü sonuçlarla ilgili açıklama yaptı.





Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan açıklama. Trabzonspor'un sezona iyi başladığını ancak Osmanlı maçında alınan mağlubiyetin sinirleri bozduğunu kaydeden Hacıosmanoğlu, "Sezona iyi başladık. Türkiye'nin de gündemine Trabzonspor'un oynadığı futbol çok meşgul etti. Önemli topçular aldık. Akhisar maçında şansız bir sonuç aldık. Galatasaray maçının da yenilmemize rağmen stat tıklım tıklım dolu taraftar alkışladı takımı. Oynadığı futbolla. Orada da şans yanımızda değildi. Malum o haftaya damga vuran hakem hataları da o hafta yaşandı. İş kazası dedik. Ama elbette Osmanlı maçı bizim de sinirimizi bozdu. Trabzonspor değil bütün takımlar yenilebilir ama böyle bir yenilgiyi bünyemiz kabul etmiyor. Onu da iş kazası olarak düşüneceğiz. Trabzonspor'un bunların üstünden gelecek kadrosu var. İyi sonuçlar alması lazım. Daha çok kenetlenmeleri lazım. Daha çok bir birlerinin hatasını telafi eden takım olması lazım. Biz buradayız. Hafta sonuna kadar buradayız. Konuşuyoruz. Bu takımın güzel işler yapacağını hep beraber göreceğiz" dedi.

Hacıosmanoğlu sözlerini şöyle sürdürdü, "Takımın tarihini en iyi kadrolarından biri var sahada önemli oyuncular aldık. 3. ligde ki takım bizden daha fazla kombine sattı. Takıma sahip çıkmak sadece eleştiri yapmak değil. Ben bakıyorum bugün Trabzonspor zarar görsün diye yapan unsunlar öyle bir kampanya başlatmadılar. Lige iyi girdik, 3. hafta 4. hafta acaba bir kombine kampanyası başlatalım da Trabzonsporlular, Trabzonspor'a maddi olarak destek olsun diye bir kampanya duydunuz mu ben duymadım? Geçen sene takımın kaptanı Onur, 'Ben 7 senedir buradayım böyle ödeme düzeni görmedim diye oyunculara söylüyordu'. Gençlerbirliği maçını nasıl aldığımızı da biliyorsunuz. Bizim ödemelerde 1,5 ay gecikme oluyor ama primlerinin her kazandığım maçın ertesi günü veya bir sonra ki gün yatırdık. Kulüpte sorun olmaz mı elbette ki olur. Tekrar söylüyorum bizden önceki dönemlerde bizim ödeme yaptığımız gibi bir ödeme şekli yok."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap