SON DAKİKA



Haber > Spor > Sistem adamı

Sistem adamı

09 Haziran 2016 Perşembe - 11:00




Mevcut kadroda büyük bir revizyona gidecek olan Trabzonspor’da teknik patron Yanal, sahanın her bölgesinde baskılı oynayan bir takım ruhu ortaya çıkar





Son yıllarda oynadığı futbolla taraftarını üzen ve bu sezon aldığı farklı saha sonuçlarıyla da tarihinin en karanlık günlerini yaşayan Trabzonspor'da, Ersun Yanal'ın önümüzdeki sezon nasıl bir taktik benimseyeceği merak ediliyor. Trabzonspor'da futbolcuların sürekli değişen teknik adamlara uyum sağlayamaması nedeniyle şehirde dibe vuran futbolun Teknik Direktör Ersun Yanal önderliğinde yeniden ayağa kaldırılması hedefleniyor. Denizlispor, Ankaragücü, Gençlerbirliği, Trabzonspor ve Fenerbahçe'de oynattığı hücum futboluyla başarılı olan Ersun Yanal, antrenörlük kariyerinde bilimsel metotlara ve fiziksel antrenmanlara büyük önem veriyor. Çok koşan, çok mücadele eden ve savunma çizgisini öne çeken takımlar kurmasıyla bilinen Yanal, Karadeniz ekibinde iyi bir kadro mühendisliği yaparak, hücum futbolunun güncel yöntemlerini takıma adapte edecek sistem üzerinde duruyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap