SON DAKİKA



Haber > Spor > Sol beke Özgür!

Sol beke Özgür!

17 Aralık 2015 Perşembe - 13:30




Trabzonspor devre arasında düşük maliyetli ama yararlı isimlerle kadrosunu güçlendirmeye çalışacak.





Bordo-Mavili takımda transfer hareketliliği... Trabzonspor devre arasında düşük maliyetli ama yararlı isimlerle kadrosunu güçlendirmeye çalışacak. Bu noktada özellikle sol bek için takıma katkı yapacak, Alper Uludağ, Musa Nizam veya İsak Doğan’dan daha etkili olabilecek isimler üzerinde duruluyor. Böyle bir noktada gündemde birkaç isim dolaşırken, SporYorum'un haberine göre Özgür Çek ile ilgili yaşanan gelişmeler gözleri bu oyuncuya çevirdi. Genç sol bek Özgür’ün yeni durumu transferini de mümkün hale getirdi.

BONSERVİSİ ELİNDE OLUNCA

Fenerbahçe altyapısından yetişen ve Ankaragücü’nde de forma giyen 24 yaşındaki sol bek Özgür Çek, Eskişehirspor ile yıllarını ayırdı. Taraflar karşılıklı olarak anlaşarak sözleşmeyi feshettiler. Özgür’ın hem sol bek, hem sol kanat oynayabilmesi ve bonservisinin elinde olması nedeniyle gündeme geldiği vurgulandı. Teknik kadronun vereceği rapora göre ümit ve A 2 milli futbolcu Özgür’ün transferinin gerçekleştirilebileceğine dikkat çekildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap