SON DAKİKA



Haber > Spor > Şölene hazır mısınız?

Şölene hazır mısınız?

02 Mayıs 2024 Perşembe - 17:36




Trabzon Faroz’da gerçekleşecek olan mahalleler arası futbol turnuvası için geri sayıma geçildi. Organizasyon Sorumluları Soner Saraç ve Emrah Urcu açıklamalarda bulundu





TRABZON'DA 2024 yılı Faroz 1. Geleneksel Mahalleler arası Futbol Turnuvası organize ediliyor. Yeni açılan Faroz Stadı’nın ev sahipliği yapacağı futbol turnuvasının 18 Mayıs Cumartesi günü başlaması planlanıyor. Turnuvanın başlama vuruşunu ise Ulaştırma ve Altyapı Bakanı ile Trabzonspor’un efsane oyuncusu Ali Kemal Denizci yapacak. Açılışa özel Trabzonspor efsaneleri ile karma takımın gösteri maçı yapılacak. Ayrıca açılışta ayrıca konserler, kolbastı ve havai fişek gösterileri de yapılacak.

ORGANİZASYON Sorumluları Soner Saraç ve Emrah Urcu, beraberindeki heyetle birlikte gazetemizi ziyaret ederek turnuva ile ilgili bilgiler verdi. Saraç ve Urcu, “Önceden yapılan turnuvalar birbirinden kopuktu. Yok olmaya gidiyordu. Trabzon futbol şehri. Faroz’un da güzel bir sahası var. Neden olmasın diye düşündük. Faroz Yalı Mahallesi Muhtarımız, ağabeyimiz Hamdi Karaçomak ile bu konuyu konuştuk. Gerekli izinleri alınca böyle bir organizasyon yapmaya karar verdik” diye konuştular.

SARAÇ ve Urcu şöyle devam etti: “Amacımız bitmiş bir etkinliği yeniden canlandırmak ve bunu geleneksel hale getirmek. Mahalleleri bir araya gelip, kaynaşmalarını sağlamak. Yeni nesine de bunları hatırlatmak, onlar da geçmişteki futbolu, ağabeyliği, kardeşliği yaşamaları lazım. Aynı zamanda da monotonluktan kurtulmak. Yavuz Selim Sahası yıkıldı. O heyecanı başka yerde bulamıyoruz. Belki bu tür etkinlikler yaparak Yavuz Selim ruhunu Faroz’a taşıyıp, o ruhu yeniden canlandırabiliriz.”

Nasıl başvuru yapılır?

TURNUVADA yer almak isteyen mahalle takımları, başvurularını Faroz Yalı Mahallesi Muhtarlığı'na yapabilecek. Takımlar ayrıca turnuvanın organizasyon sorumluları Soner Saraç (05339530610) ve Emrah Urcu (05495002361) ile de görüşüp kayıt işlemlerini gerçekleştirebilecek.

Turnuva kuralları

1) 35-55 yaş aralığı (ilk 11'de 3 as) oynayabilir
2) 11 kişi as, 9 yedek olmak üzere takımlar 20 kişilik olabilir. 8 değişiklik yapılabilir.
3) Maç süresi 25’er dakikadan iki devre 50 dakikadır. Devre arası 10 dakikadır.
4) Takım oyuncuları arasında aktif lisanslı futbolcu olmayacak.
5) Takımlar farklı mahalleden oyuncu oynatabilir.
6) Maçlar elemeli değil, puan sistemine göre oynanacak.
7) Maçlar turnuva komisyonu tarafından belirlenen hakemler tarafından yönetilecek.
8) Bütün oyuncuların sağlık raporu ve kimlik fotokopileri kurula teslim etmek zorunludur.

Organizasyon Komitesi

Hamdi Karaçomak (Faroz Yalı Mahallesi Muhtarı, Komite Başkanı)
Yalçın Köroğlu (Hakem ve Disiplin Kurulu Başkanı)
Soner Saraç (Organizasyon ve Planlama)
Emrah Urcu (Organizasyon ve Planlama)
Kenan Özcan (Trb. Bld. Görevli Personel)
Okan Aksu (Saha Tanzim ve Temizlik)

HABER: İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap