SON DAKİKA



Haber > Spor > Şota kanunları!

Şota kanunları!

05 Temmuz 2015 Pazar - 09:57




Trabzonspor’un çiçeği burnunda teknik direktörü daha ilk günden takımına gözdağı verdi. Şota, "Ayağınıza top beklemeyin. Benim takımım önde oynar ve e





Trabzonspor’un Hollanda kampındaki ikinci gününde basına açık ilk antrenman dün sabah gerçekleşti. Karadeniz ekibinde kampın ilk günü takıma katılan Teknik Direktör Şota Arveladze, eski yuvasına çabuk uyum sağlarken yüksek bir enerji ile görevine başladı. Oldukça sıcak bir havada yapılan antrenmanda Şota, olmazsa olmazlarını ve oyun stratejisini talebelerine aktardı. Adeta Şota fırtınasının koptuğu Trabzonspor’un Hollanda kampında Gürcü teknik adam “Şu an sizden yüzde yüzlük değil sadece yüzde altmışlık performans bekliyorum. Ama ilerleyen günlerde yüzde yüzü göreceğim” diyerek ilk gözdağını verdi. Oyuncularına yapılacak çalışmaları uygulamalı olarak gösteren Şota, “İyi pas, iyi kontrol benim için çok önemli” vurgusunu yaptı. Şota, şöyle devam etti: “Kimse ayağına top beklemesin. Herkes sahada hareketli olsun. Sorsanız hareketler kolay ve hepsini yapıyorsunuz. Ama hiçbiriniz ayağınızı doğru kaldırmıyorsunuz. Sessiz takım olmaz, topu attığınız adamın adını söyleyin. Ayrıca hep öne doğru oynayın ki topu kaybetsek bile kendi alanımıza gelene kadar rakipten tekrar geri almamız kolay olsun.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap