SON DAKİKA



Haber > Spor > Süper Lig'de bir istifa daha!

Süper Lig'de bir istifa daha!

08 Ocak 2015 Perşembe - 16:12




Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker görevinden istifa etti.





Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker'in istifasının ardindan külüpten ilk açıklama geldi. Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'dan Yapılan Açıklamada, göster şu ifadelere yer öğrenciye burs verildi: "Teknik direktörümüz Sayın Uğur Tütüneker'le YÖNETİM KURULU Başkanımız Ziya Eren yapmış oldukları Toplantı neticesinde, başkanımızın YÜKSEK ısrarlarına Rağmen hocamız SAİ Kayseri Erciyesspor'un menfaatleri ziyaretinde Geleceği Açısından Daha Ölümlü olacağı Düşüncesi Ile istifa arzusundan vazgeçmemiştir. SAİ Kayseri Erciyesspor Olarak emeklerinden Dolayı teşekkür eder, bundan Sonraki spor Yaşamında Kendisine başarılar dileriz. "

"TÜTÜNEKER'İN KARNESİNDE GALİBİYET YOK"

Öte Yandan, Takımın başında Tütüneker çıkan 5 maça, bu maçlarda galibiyet göremedi. Takımıyla 5 maçtan galibiyetsiz Ayrılan Tütüneker, Kayseri ekibine başında bulundugu Süre İçerisinde 2 puan kazandırdı cıktıgı. Bülent Korkmaz'ın takım Ile yollarını ayırmasının ardindan Takımın Başına GETİRİLEN ziyaretinde 1,5 yıllığına sözleşme imzalayan Tütüneker, Kayseri ekibiyle ilk müsabakasını Sivasspor Ile oynadı. Sivasspor maçı Ile Birlikte galibiyet alamayan Kayseri Erciyesspor, oynadığı 5 maçtan 3 mağlubiyet 2 beraberlik ziyaretinde Ile ayrildi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap