SON DAKİKA



Haber > Spor > Süper Lig'e yükselen son takım Bodrumspor oldu!

Süper Lig'e yükselen son takım Bodrumspor oldu!

30 Mayıs 2024 Perşembe - 23:47




Trendyol 1. Lig'in play-off final maçında Bodrumspor, rakibi Sakaryaspor'u uzatmanlarda 3-1 mağlup etti. Bu sonuçla Bodrumspor, Eyüpspor ve Göztepe'nin ardından Süper Lig'e yükselen son takım oldu





Trendyol 1. Lig play-off finalinde Sakaryaspor'u normal süresi 1-1 biten ve uzatmaya giden maçta 3-1 mağlup eden Bodrum FK, Süper Lig'e yükselen üçüncü takım oldu.

Bodrum FK'nın gollerini Gökdeniz Bayrakdar, Celutska ve Tunahan kaydetti. Sakaryaspor'da Dimitrov ağları havalandırdı.

İLK KEZ SÜPER LİG'DE MÜCADELE EDECEK

Süper Lig tecrübesi olmayan Bodrum FK, bu sonuçla ilk kez Süper Lig'de mücadele edecek. Ege temsilcisi, geçtiğimiz sezon da final oynamış ancak Pendikspor'a elenerek Süper Lig'i kaçırmıştı.

Yeşil-beyazlıların tarihi zaferi Bodrum’da coşkuyla kutlanıyor. Bodrum Belediye Meydanı ve Turgutreis Atatürk Meydanı'ndaki dev ekranlardan maçı izleyen binlerce Bodrumlu taraftar, büyük heyecan yaşadı. Maç sonunda heyecan yerini coşkuya bıraktı. Meşaleler yakıp, marşlar ve şarkılar söyleyen taraftarlar takımlarının tarihinde ilk kez Süper Lig'e çıkışını kutluyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap