SON DAKİKA



Haber > Spor > Tahammül kalmadı

Tahammül kalmadı

09 Şubat 2014 Pazar - 10:01




Trabzonspor’un başarılı oyuncusu Olcan Adın, artık puan kaybetmek istemediklerini belirterek, “Akhisar maçı bizim çıkış maçımız olacak” dedi





Süper Lig’de 20.hafta maçında bu akşam Akhisar Belediyespor’u konuk edecek Trabzonspor’da başarılı futbolcu Olcan Adın, tek hedeflerinin karşılaşmayı kazanmak olduğunu söyledi. Ligde seri galibiyetler alarak üst sıralara doğru tırmanışa geçmek istediklerini söyleyen Olcan, “Akhisar’ı yenerek serinin başlangıcını yapmayı hedefliyoruz. Takım olarak üç puandan başka bir şey düşünmüyoruz” dedi. İkinci yarıda henüz galibiyetleri olmadığını hatırlatan Olcan, “Puan kayıplarına Akhisar’ı yenerek son verme zamanı geldi. Önümüzde zorlu bir maraton var. Ligde hesapta olmayan kayıplar yaşadık. Şimdi o kayıpları telafi ederek Trabzonspor’u layık olduğu yere taşıma zamanı geldi. Alacağımız bir galibiyet bize ekstra moral sağlayacaktır. Taraftarlarımızın da bu maçta bizleri desteklemelerini bekliyoruz” diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap