SON DAKİKA



Haber > Spor > Tahriklere kapılmayın

Tahriklere kapılmayın

17 Mart 2017 Cuma - 14:40




Bordo-Mavili takımın teknik patronu, “Güzel bir hava yakaladık. Bu havayı kimsenin bozmasına izin vermeyelim. Futbolcular sahada işini yapsın, tarafta





HAVAMIZ BOZULMASIN

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, yarınki Galatasaray maçı öncesi hem futbolcularının hem de Bordo-Mavili futbolseverlerin dikkatini çekti. Son yıllarda büyük maçların hep gergin geçtiğini, bunun zararını da Trabzonspor kulübünün hem maddi hem de maddi olarak çektiğini dile getiren Yanal, olası tahriklere karşı dikkatli olmaları gerektiğinin altını çizdi. Yanal, güzel bir hava yakaladıklarını ve bunun bozulmaması gerektiğini söyledi.

ÖNEMLİ BİR MAÇ

Deneyimli teknik adam, “İkinci yarıdaki performansımız ortada. Her şey güzel gidiyor. Böyle de devam etmesi için mücadele ediyoruz. Galatasaray maçı camiamız açısından önemli bir sınav. Son yıllarda özellikle iç sahada derbi maçlarda sıkıntılar yaşıyoruz. Büyük maç kazanamıyoruz. Bu şanssızlığımızı kırmanın vakti geldi. Yarınki maçta futbolcularımız sahada işlerini yaparken taraftarlar da sadece takımlarını desteklesin. Yolumuza taş koymaya çalışanlara aman vermeyelim” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap