SON DAKİKA



Haber > Spor > Takımın başında Bonnevay

Takımın başında Bonnevay

09 Kasım 2014 Pazar - 16:51




Spor Toto Süper Lig'de sahasında Torku Konyaspor'u konuk eden Trabzonspor'da, teknik direktör Vahid Halilhodzic ile yolların ayrılmasının ardından yar





Bordo-mavili kulübün başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun dün gece Halilhodzic ile görüşmesinin ardından Boşnak teknik adam görevi bıraktı. Bunun üzerine de takımı tanıyan, Halilhodzic'in tribüne gönderilmesi nedeniyle daha önce iki kez takımın başında sahaya çıkan yardımcı antrenör Bonnevay'ın Torku Konyaspor maçında görev alması kararlaştırıldı. Karşılaşmanın ardından konuşan Jacgues Bonnevay şunları söyledi: "Bildiğiniz gibi farklı bir durum söz konusuydu. Bizim için ve oyuncular için kolay değildi. Bu nedenle belki ilk dakikalarda oyuna iyi başlayamadık. Ama buradan oyuncuları tekrar tebrik etmem gerekiyor. Puanımızı 12 puana çıkardık. Bu takımın hak ettiği yere yükselmesi gerekiyor. Herşey dört dörtlük olmadı bu akşam. Ancak bir çok şeyin olumlu olduğunu söyleyebilirim. Bir çok fırsat yarattık. Mehmet’in direkten dönen iki şutu vardı. Fazla da bir şey söylemek zor. Duygu dolu anlar yaşadık. Sabahtan akşama kadar bizimle çalışan tercümanımızla son günlerimizdi. Bu nedenle oyuncuları tebrik ediyorum. Çünkü duyguların altından kalkarak üç puan almayı başardılar. Fransa’da bir taraftarı olarak Trabzonspor’u takip etmeye devam edeceğiz. Lokeren’deki maçın ardından üç gün sonra kendi sahamızda maç oynamamızı da dikkate alarak yorgunluğa dayalı bir takım eksikliklerimiz olmuş olabilir. Bunun da anlayışla karşılanmasını bekliyorum. Teknik heyet değişikliği konusunda benim söyleyebileceğim çok fazla bir şey yok. Tabi ki biz burada mutluyduk. Güzel günler geçirdik. Verilen karara saygı duymamız gerekiyor. Elimizden geleni yapmaya çalıştık. Futbol dünyası böyle."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap