SON DAKİKA



Haber > Spor > Tarafsızız, aday değilim

Tarafsızız, aday değilim

01 Aralık 2015 Salı - 10:33




İş adamı Reşat Cevahir, Trabzonspor başkan adaylarının hiçbirinin listesinde olmadığını belirterek, “Tarafsızız. İstersem yönetici değil başkan olurum





Trabzonspor’un bu hafta sonu yapılacak kongresi ile ilgili adaylar çalışmalarını sürdürüyor. Başkanlığa aday olanların listelerinde adı geçen Reşat Cevahir, yaptığı açıklamada, hiçbir listede kendisinin ve çocuklarının yer almadığını söyledi. Tarafsız olduklarının altını çizen Cevahir, “Bütün adaylara eşit uzaklıkta ve yakınlıktayım. Başkan adayları ile bu konularda hiçbir görüşmem olmamıştır” dedi. Trabzonspor’un zor günlerinde her zaman yanında olduğunu söyleyen Cevahir, “18 yaşından beri Trabzonsporluyum. Niyetim olursa yönetici değil başkan adayı olurum. Trabzonspor’a gönül verenlerin de bu konuda sonsuz destek olacaklarına inancım tamdır. Bütün başkan adaylarına başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap