SON DAKİKA



Haber > Spor > Tartıda Tavernier geliyor...

Tartıda Tavernier geliyor...

16 Ağustos 2016 Salı - 12:03




Ersun Yanal’ın terazisinde onun ismi ağır basıyor.





Yönetim, Yanal’ın isteğini yerine getirmek için Glasgow Rangers kulübünü yakın markaja aldı. Tavernier transferinden sonuç çıkmazsa, Rosenborg'dan Jonas Svensson Trabzon’un yolunu tutacak.

Trabzonspor yönetimi sağ beki uçuracak bir ismi renklerine bağlamak istiyor. Bu doğrultuda Glasgow Rangers'ın ingiliz sağ beki James Tavernier ve Rosenborglu Jonas Svensson isimleri üzerinde duran Bordo-Mavililer’de Teknik Direktör Ersun Yanal’ın işaret ettiği ilk isim Tavernier. Geçen sezonu İngiliz kulübü Wigan’da geçiren ve çıktığı 36 maçta 10 gol atıp 18 asistlik performans sergileyen 24 yaşındaki oyuncuyu deneyimli hoca mutlaka kadrosunda görmek istiyor.

Mühtiş bir performans sergileyerek Ersun Yanal ve scout ekibinikendine hayran bırakan James Tavernier’in işini bitirmek için Karadeniz ekibinin kurmayları tüm imkanlarını seferber etmiş durumda. İskoç kulübüyle sözleşmesi 2019 yılında bitecek olan futbolcuyu transfer etmek için yönetimin 2.5 milyon Euro’yu gözden çıkardığı bildirildi. Trabzonspor yönetimi bu transferden sonuç alamaması durumunda ‘B’ planını devreye sokacak. Karadeniz ekibinin kurmayları büyük ölçüde anlaştığı Rosenborglu Jonas Svensson'u Trabzon’a getirecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap