SON DAKİKA



Haber > Spor > Tatile erken çıktılar!

Tatile erken çıktılar!

14 Mayıs 2016 Cumartesi - 12:13




Trabzonspor’un hem genç hem kaliteli transferleri olarak düşünülen ve çok şey beklenen iki orta saha oyuncusu Aytaç Kara ile birlikte Okay Yokuşlu şu





Trabzonspor’un hem genç hem kaliteli transferleri olarak düşünülen ve çok şey beklenen iki orta saha oyuncusu Aytaç Kara ile birlikte Okay Yokuşlu şu ana kadar tam bir hayal kırıklığına neden oldu. Geçen sezonun devre arasında Eskişehirspor’dan gelen Aytaç, daha çok sakatlıklarıyla birlikte gündemde kalırken, oynadığı birkaç maç hariç sahada adeta yürüdü. Dün akşam da ikinci yarıda takımın orta sahasını toparlaması için sahaya sürüldü.  Ancak 45 dakika boyunca tam bir hayal kırıklığına neden oldu.

ADETA TAKIMIN EL FRENİ OLDU

Aytaç ne savunmaya yardım edebildi, ne atakları başlatabildi ve oyundan alınan Savaş Çakır’ı bile arattı. Bir başka önemli genç isim olarak bakılan Okay Yokuşlu da bu sezon takımın adeta el freni gibiydi. Antalyaspor maçında da yaptığı hatalarla takıma büyük zarar verdi. Oyunu kurma becerisi gösteremedi ve kendisine bağlanan umutları boş çıkardı. Farklı yenilgide sorumluluğu olan önemli aktörlerden biri olarak kabul edildi. Okay’ın bu yapısıyla Trabzonspor futbolcusu olmadığı bir kez daha belgelendi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap