SON DAKİKA



Haber > Spor > Tek isteği transfer

Tek isteği transfer

03 Ocak 2014 Cuma - 09:18




Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, istedikleri transferlerin yapılması halinde ikinci yarıda başarılı sonuçlar alacaklarına inanıyor.





Ligin ilk yarısında beklentilerin altında kalan ve devreyi tehlike hattının hemen üstünde tamamlayan Çaykur Rizespor, gözünü ikinci yarıya çevirdi. Ligde ilk yarıda yaşadığı sıkıntıları yaşamak istemeyen Yeşil-Mavililer, transfer için düğmeye bastı. Teknik Direktör Rıza Çalımbay, ligin ilk yarısında istedikleri performansı gösteremediklerini, topladıkları 16 puanın kendilerine yakışmadığını belirtti. İlk yarıyı unutup ikinci yarıyı düşünmeleri gerektiğini söyleyen Çalımbay, "Öyle bir takım kurmalıyız ki hem oynayanların hem de yerine girenlerin aynı ayarda olmaları gerekiyor. Bu yüzden hemen hemen her mevkiye özellikle de forvete takviye yapmalıyız. İkinci yarıda benzer sorunları yaşamak istemiyoruz. Tek isteğim takviyelerin yapılması. Daha iyi, daha kaliteli, dolu dolu bir takım olmalıyız" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap