SON DAKİKA



Haber > Spor > Tekelioğlu'ndan iki değişiklik!

Tekelioğlu'ndan iki değişiklik!

30 Kasım 2015 Pazartesi - 20:37




Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, ligde son oynadıkları Gençlerbirliği maçına göre ilk 11'de iki değişiklik yaptı.





Trabzonspor'da, Sadi Tekelioğlu'ndan Fenerbahçe karşısında iki değişiklik... Tekelioğlu, geçen hafta Gençlerbirliği maçında sonradan oyuna girerek 90+2. dakikada takımına galibiyeti getiren Mehmet Ekici'yi, Sefa Yılmaz'ın yerine oynattı. Tecrübeli teknik adam, Marko Marin'in yerine ise Erkan Zengin'e formayı verdi.

Bordo-mavililer maça kalede Onur Kıvrak, savunmada Luis Cavanda, Aykut Demir, Mustafa Yumlu ve Alper Uludağ ile başladı. Trabzonspor'un beşli orta sahasında Mbiya, Okay Yokuşlu, Mehmet Ekici, Özer Hurmacı ve Erkan Zengin görev aldı. Bordo-mavililerde maça tek forvet olarak Dame N'Doye başladı.

Trabzonspor'un yedek kulübesinde Uğurcan Çakır, Marin, Cardozo, Douglas Teixeira, Salih Dursun, Aytaç Kara ve Yusuf Erdoğan oturdu. Şota Arveladze'den boşalan teknik direktörlük koltuğuna oturan ve geçen hafta Gençlerbirliği karşısında ilk maça çıkan Tekelioğlu ise Fenerbahçe karşısında ilk deplasman sınavını verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap